Головна » 2020 » Червень » 24 » Видавництво «Сова» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



14:18
Видавництво «Сова» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Видавництво «Сова» – це Всесвіт великих та маленьких Історій, яким опікується синя Сова. Вона живе у дуплі надзвичайного Дерева. Верхівка його торкається зіркового неба, де, як усім відомо, живе Натхнення. Коріння Дерева черпає свою силу у глибоких надрах Землі. Там зберігаються скарби людських знань і досвіду. На гілках його росте не звичайне листя, а паперові сторінки, уквітчані мереживом історій і найдивовижніших таємниць, які тільки можна собі уявити. Плоди Дерева теж дивовижні: на ньому ростуть Натхнення, Знання, Навички та Творчість. Це — Дерево Історій, найбільший скарб і найкращий Друг Сови.

Видавництво "Сова" ставить собі за мету створення видань, цікавих за ідеєю і сучасних за формою, сприяти пізнанню світу, розвитку мовлення та вивчення англійської, бути креативними і творчо готуватись до свят, мріяти і шукати натхнення.

Якщо Ви починаєте разом із дитиною вивчення англійської мови, то Вам в нагоді неодмінно будуть книги видавництва «Сова».

Неймовірно цікава серії книг для вивчення англійської мови для дітей «Brady the Bunny», про веселого кролика Brady. Саме кролик Brady допомагає діткам вивчати англійську мову із самого початку. Дана серії книг чудово підійде для діток від трьох рочків, які тільки починають своє знайомство із англійською мовою.

Серія книжечок про невгамовну та веселу Сову, це саме ті книги, які допоможуть дитині на самих початках вивчення англійської мови, опанувати базові слова, а також не боятись читати довгі речення. Всі ми знаємо, що діти не завжди люблять читати, і це не тому що вони просто не хочуть, або немає настрою, причина тут одна, страх перед довгими реченнями. Аби подолати такий страх або навіть попередити його у книгах усі речення побудовані за спеціальною методикою, коли до початкового слова поступово додаються інші слова.

Книги-білінгви — найкращий спосіб вивчити англійську мову ще з пелюшок, тому що на кожній сторінці один і той же текст подано українською і англійською мовою. Двомовність дітей позитивно позначається на розвитку кмітливості, пам’яті, логіці та вмінню розуміти навколишній світ. Видавництво підготувало видання для найменших, де подані перші елементарні слова (серія «100 слів»).

Батькам ХХІ століття не потрібно пояснювати, наскільки потрібна сучасній людині англійська мова. Саме англійська вважається міжнародною мовою спілкування. Вона стирає кордони, дозволяє знайти друзів по всьому світу, відкриває нові можливості у навчанні та кар’єрі. Тому надзвичайно важливо опанувати англійську якомога раніше.

Видавництво "Сова" – це люди, об'єднані любов'ю до книги і натхненням, яким хочуть ділитись.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 500 | Додав: estet | Теги: видавництво, сова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0