Головна » 2020 » Листопад » 3 » Видавництво «Саміт-Книга» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



18:32
Видавництво «Саміт-Книга» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
«Саміт-Книга» — українське видавництво, що займається виданням вітчизняної та перекладної літератури. Компанія створена в 1996 році братами Степуріними - відомими сьогодні вітчизняними книговидавцями.

«Саміт-Книга» створює жанрово різноманітні книги - прозу, як художню, так і бізнес літературу, поезію та дитячі видання. Видає книги двома мовами - російською та українською. За час своєї діяльності видавництво випустило понад 500 власних книг з тиражем 1 млн. примірників, має понад 40 нагород, є постійним учасником 15 міжнародних книжкових програм.

«Саміт-Книга» - це сучасна художня та публіцистична література, а також книги для саморозвитку і особистісного зростання. Окрім видання та розповсюдження книжок, видавництво організовує літературні фестивалі, поетично-музичні вечори та інші мистецькі заходи для підтримки як письменників-початківців, так і відомих авторів.



«Саміт-книга» спрямовує свою діяльність не лише на видання та розповсюдження книг, але, насамперед, прагне сприяти реалізації права людини на свободу слова, освіту і доступ до інформації.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 511 | Додав: estet | Теги: Саміт-Книга, видавництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0