Головна » 2020 » Липень » 28 » Видавництво «МоЯ Книжкова Полиця» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



10:52
Видавництво «МоЯ Книжкова Полиця» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Історія українського видавництва «МоЯ Книжкова Полиця» почалася зі сторінки в Facebook. Спочатку засновниця книгарні Наталя Моспан продавала книги через соціальну мережу, інтернет-магазин, а в 2016 році відкрила книгарні-кав'ярні в Києві, де представлений величезний асортимент якісних україномовних книг.

У «Моїй Книжковій Полиці» ви можете погортати книжки за зручним столиком, почитати в затишку з горнятком кави або ж просто відпочити в приємній «книжковій» атмосфері. Заклад також «kids friendly» – є дитяча зона з розмальовками, крейдою й дошкою, а добірка дитячої літератури різноманітна й «соковита». Також легко можна потішити малих ласунів натуральним печивом, морозивом, цукерками й какао.

«МоЯ книжкова Полиця» - це книгарня-кав’ярня найкращих українських книг.

Від 2018 року книгарня заснувала однойменне видавництво. Видавництво випускає книги різної тематики як для дітей, так і для дорослих. Бестселерами видавництва є книги: «Хто живе в тобі», «Крута математика», «Крута фізика», «Не-мов-ля» та інші.

«МоЯ книжкова полиця» бажає, щоб якісних українських книг було багато. Тому саме тут, книги підібрані з душею, як для власної полички.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 529 | Додав: estet | Теги: Моя книжкова полиця, видавництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0