Головна » 2020 » Травень » 21 » Видавництво «Кристал Бук» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



17:39
Видавництво «Кристал Бук» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Видавництво «Кристал Бук» — приватне видавництво засноване у Донецьку у 1997 році. У минулому вважалося одним з найбільших видавництв російськомовної книги в Україні. Проіснувало на видавничому ринку України з 1997 по 2016 рік як видавництво "Бао", та з 2016 - як видавництво «Кристал Бук».

У видавництва багаторічний досвід роботи на книговидавничому ринку, видано більш 4000 найменувань книжкової продукції українською та російською мовами. Серед них – фотоенциклопедії для підлітків, навчальна та розвивальна література для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, збірники улюблених усіма малюками казок, книжки з українознавства, словники та розмовники.

Діти – найвимогливіші й водночас найбільш вдячні читачі. Тому кожну свою книжку «Кристал Бук» намагається зробити цікавою, барвистою, неповторною.

Прагнучі зробити процес читання захоплюючим, видавництво «Кристал Бук» привносить в дитячі книжки елемент гри, удаючись до нових форматів:

- книжка-віммельбух,
- книжка з віконцями,
- книжка з наліпками,
- книжка-пазл,
- книжка з механізмом.


Застосування сучасних матеріалів і новітніх дизайн-технологій, суворе дотримання санітарно-гігієнічних вимог, що стосуються дитячих видань, – усе це дозволяє випускати не тільки якісну, але й безпечну продукцію, щоб гідно конкурувати із зарубіжними видавництвами дитячої літератури.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 490 | Додав: estet | Теги: Кристал Бук, видавництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0