Головна » 2020 » Травень » 19 » Видавництво «Глорія» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



16:04
Видавництво «Глорія» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Чернігівська обласна бібліотека для дітей продовжує віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв».

Видавництво «Глорiя» пропонує книги для дітей і дорослих. В асортименті видавництва дитячі розвиваючі та навчальні книги, казки, розмальовки та аплікації, а також енциклопедії, словники і розмовники.

Специфіка поліграфічної компанії з Києва у тому, що вона націлена на українського споживача, популяризує національну мову і культуру та звертається при цьому до дуже вдячного клієнта — до дітей.

У видавництві «Глорія» переважно виходять книжки українських авторів, хоча є і російськомовні видання. Завдяки цій літературі ваша дитина буде активно розвиватися і пізнавати світ.

Аудиторія в даної компанії різноманітна. Переважно це малюки, але продукцією видавництва «Глорія» цікавляться також учні, студенти і дорослі люди. В асортименті товару представлені розвиваючі і навчальні посібники, розмальовки, аплікації, довідкова література та казки різних письменників.

Продукція видавництва «Глорія» поділяється на такі тематичні групи:

- книжки для дітей,

- розмальовки та саморобки;

- словники і розмовники;

- навчальна література.


До першої групи переважно входять казки та забавлянки. Сюди ж включені барвисті анкети друзів, казкові кросворди та лабіринти, фотоальбоми та література для підготовки до школи.

До групи «Розмальовки» входять картинки-павутинки, картинки-невидимки, водні, контурні і розвиваючі розмальовки, палітри, кросворди і навіть підручники з елементами розфарбовування. Судячи з відгуків про книги видавництва «Глорія» цього напряму, діти у захваті від їхнього оформлення та можливостей.

Саморобки представлені мозаїками, аплікаціями, наклейками, об’ємними кросвордами, ігровими конструкторами, квілінгом. І все це у вигляді книжок...

Назва категорії «Словники, розмовники» говорить сама за себе. Тут зібрані довідники з мов.

Розділ «Енциклопедії» дуже затребуваний у читачів.

Яскрава і барвиста довідкова література подобається і малюкам, і дорослим. Тут можна почерпнути відомості про гриби, лікарські рослини, народну медицину, навчитися готувати салати, закуски, випічку, десерти, святкові і національні страви, осягнути основи малювання і дізнатися ще багато чого цікавого й корисного.

А навчальна література допомагає в ігровій формі вивчати букви, цифри, кольори тощо.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 517 | Додав: estet | Теги: Глорія, видавництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0