Головна » 2020 » Червень » 22 » Видавництво «АССА» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



15:36
Видавництво «АССА» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Чернігівська обласна бібліотека для дітей продовжує віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв».

«ACСА» (Агенція Сучасних Спеціалістів та Авторів) — видавництво, що спеціалізується на випуску дитячої художньої, шкільної та туристичної літератури.

Свою діяльність на книжковому ринку видавництво розпочало у 2009 році в місті Харків з випуску туристичної літератури — путівників та карт. З 2013 року і до сьогодні «АССА» активно розширює асортимент навчальної, розвиваючої та художньої літератури для дітей, випускаючи щороку понад 50 найменувань. Продукція видавництва орієнтована на сучасних дітей і сучасні реалії. Саме тому видавництво уважно стежить за новітніми тенденціями в розвитку літератури і бере участь у міжнародних виставках та ярмарках.

Один із наймасштабніших проектів видавництва «АССА» – видання українською світового бестселера «Warriors» – серії «Коти-вояки». Це серія вже давно стала для українських шанувальників більше, ніж просто книгами, оформившись в самостійний і самоорганізований фанатський рух котофанів, який існує, розвивається та шириться без участі видавництва.

Для найменших читачів видавництво «АССА» створило серії яскравих розвивальних книг із наліпками «Крихітка» та «Малятко-зайченятко». Це книги-зближення з дитиною для батьків та книги-нові відкриття для дітей.

Навчальні проекти видавництва – серії «100 тем», «Стікербуки», тренажери зі шкільних предметів – це не лише посібники, які допоможуть школярам підтягнути знання та покращити успішність. Це ціла філософія безперервного навчання, яке дарує дітям радість пізнання нового, гордість за власні успіхи.

Нова художня серія «Час фентезі», яку видавництво «АССА» започаткувало у 2018 році, вже встигла зібрати довкола себе багатьох молодих українських та закордонних письменників, які працюють в жанрі фентезі для підлітків.

Усі роки свого існування видавництво «АССА» доводить, що його назва невипадкова: рухається в ногу з часом та є спеціалістом видавничої справи.

Книги видавництва «АССА» для тих, кому цікаво жити!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 456 | Додав: estet | Теги: Асса, видавництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0