Головна » 2020 » Травень » 26 » Видавництво «Артбукс» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



16:05
Видавництво «Артбукс» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
«Артбукс» — видавництво, яке знають діти!
У 2015 році було створено видавництво «Артбукс». Видавництво яке видає не просто красиві та цікаві книги, а книги актуальні, просунуті та здатні задовольняти важливі запити сучасних дітей і батьків.

За роки існування було випущено понад 80 книг. Кожна з них особлива і навіть трохи чарівна. Тому що для друку було відібрано тільки ті видання, які допоможуть батькам ростити допитливих, творчих і щасливих дітей.

Будь-яка дитина полюбить читання, якщо книги будуть присутні в її житті з перших днів. Тому в «Артбукс» так багато уваги приділяють книжкам для малюків. Саме тут вперше почали видавати в Україні класичні німецькі віммельбухи. І якщо кілька років тому мало хто міг вимовити складне іноземне слово, то сьогодні у цих барвистих картонних книг величезний фан-клуб великих і маленьких читачів.

Саме «Артбукс» першими познайомили дітей і батьків нашої країни з «Живою книжкою» - світовим бестселером геніального французького ілюстратора Ерве Тюлле. Книжки видавництва приносять користь цілим сім'ям. Дітям вони допомагають всебічно розвиватися, а мама і татам ставати супер-мамами й супер-татами. Сонні казки прийдуть на допомогу, коли маленькі непосиди не хочуть вкладатися спати, розвивальні зошити «Маленькі розумаки. Мій планшет» змусять дітей відкласти гаджети та дадуть відмінну підготовку до школи, а комікси допоможуть прищепити любов до самостійного читання.

У видавництві вважають, що гарні, сучасні та корисні книги повинні бути в житті кожної дитини. А разом з книгами більше радості та задоволень!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 483 | Додав: estet | Теги: видавництво, Артбукс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0