Головна » 2020 » Травень » 22 » Видавничий дім «Пегас» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



18:34
Видавничий дім «Пегас» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Видавничий дім «Пегас» засновано 19 років тому. На сьогодні воно є одним із лідерів вітчизняного ринку дитячої літератури. Література видавництва – абетки і букварі, література для розвитку, народні й авторські казки, енциклопедії для дітей, а також подарункові видання.

Якщо Ви візьмете в руки будь-яку книжку видавничого дому "Пегас", то на обкладинці відразу під логотипом із зображенням крилатого коня обов'язково знайдете девіз видавництва: "Виховуємо особистість".

Саме до особистості дитини - її індивідуальності, складності і глибині - націлена робота всього колективу видавничого дому "Пегас".

Цей принцип полягає в серйозній, дійсній повазі до особистості дитини. Саме виходячи з цього принципу визначається тематичний план видавництва, підбираються і аналізуються джерела інформації, контролюється редакцією робота авторів, укладачів та художників.

Якість, інформативність і практична цінність для особистісного розвитку багатьох книг "Пегас" випробувані в дитячих центах і садках. Це :

- букварі,
- прописи,
- видання для розвитку мови,
- правильної артикуляції,
- лічби та писання,
- енциклопедії.


До підготовки і складання всіх розвиваючих і енциклопедичних видань залучені педагоги і методисти-практики з великим досвідом конкретної роботи з дітьми.

Вся продукція видавництва сертифікована, відповідає українським і міжнародним стандартам якості, екологічно бездоганна. Адже читачі не тільки гортають сторінки, малюють, пишуть і читають в книжках і альбомах, але ще щосили граються ними, а буває, що і пробують на зуб. З книжками "Пегас" це не страшно, бо вони зручні для занять не тільки в приміщенні, але і на прогулянці, в поїздці, на природі.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 483 | Додав: estet | Теги: видавництво, Пегас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0