Головна » 2020 » Вересень » 28 » Видавничий дім «АДЕФ-Україна» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



10:07
Видавничий дім «АДЕФ-Україна» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Видавничий дім «Адеф-Україна» – видавничо-поліграфічне підприємство, яке засноване у 1995 році. Видавництво виготовляє книги у твердій та м'якій палітурці, журнали, брошури, буклети, рекламну продукцію.

Головним гаслом підприємства є: «Ми працюємо кожного дня аби надати глибокому змісту ідеальну форму».

Освіта, просвітництво, утвердження культурних і національних пріоритетів - саме цю лінію сповідує і реалізує видавничий дім «Адеф-Україна», який пропонує українцям унікальні, без перебільшення, книжки. В них завжди є духовна, інтелектуальна, культурна складові. "Пересопницьке Євангеліє", "Музей волинської ікони", чотиритомник Шолом-Алейхема "Мир вам", "Витязь у тигровій шкурі", "Видатні постаті України" - цими книжками видавництво підкреслює своє особливе ставлення до читача-інтелектуала як обраного та шанованого співрозмовника.

Книжки, які видає «Адеф-Україна», - штучний товар. Вони орієнтовані аж ніяк не на масового споживача. Видавці прихильники того, щоб до людей поверталися справжні цінності і вічні істини. Те, про що часом забувають у сучасному світі. За 25 років становлення та вдосконалення роботи підприємство стало майстром своєї справи в галузі книговидання, має визнаний авторитет. Тут реалізуються сотні видавничих проектів, які формують позитивний імідж нашої країни в світі.

https://prezi.com/p/edit/z2efkwj5vg8t/




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 448 | Додав: estet | Теги: видавництво, Адеф-Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0