Головна » 2023 » Квітень » 12 » Вибухонебезпечні предмети: про що повинні знати малюки. Практичний тренінг для дітей.



16:20
Вибухонебезпечні предмети: про що повинні знати малюки. Практичний тренінг для дітей.
У Чернігівській обласній бібліотеці для дітей відбулася зустріч другокласників однієї зі шкіл міста з фахівцями Центру протимінної діяльності міста Чернігова.

Юлія Володимирівна Вавричен та Горбенко Василь Миколайович наочно познайомили дітей з різновидами вибухонебезпечних предметів, з місцями, де вони можуть знаходитися.

Цікаво і доступно розповіли, як відрізнити небезпечний предмет від безпечного. А головне – наголосили запам’ятати правила: зупинитися, не чіпати, відійти на безпечну відстань, повідомити дорослим, разом з ними зателефонувати на 101. Школярі слухали зацікавлено. Адже нехтування цими правилами призведе до тяжких наслідків.

Діти були активними учасниками інтерактивних ігор: знаходили вибухонебезпечні предмети, відгадували офіційні попереджувальні знаки, вчилися визначати безпечні та небезпечні території.

Брали участь у розгадуванні філворду, шукаючи приховані слова. Запам’ятати правили поводження з вибухонебезпечними предметами допоміг мультфільм про мінну безпеку.

Не залишилися діти і без подарунків. Кожен отримав буклет із завданнями з навчання мінної безпеки. А читачам бібліотеки подарували інформаційні плакати, розмальовки для кращого засвоєння правил загрози, яку несуть вибухонебезпечні предмети.

Вчителі, батьки, бібліотекарі дякують фахівцям Центру протимінної діяльності міста Чернігова за такий життєво важливий тренінг. Отримані знання збережуть найцінніше – життя. Було цікаво, повчально, пізнавально!











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 282 | Додав: estet | Теги: тренінг, вибухонебезпечні предмети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0