Головна » 2018 » Листопад » 12 » «Вчуся рятувати життя»



17:18
«Вчуся рятувати життя»
Чернігівська обласна бібліотека для дітей започаткувала новий проект «Вчуся рятувати життя». Його мета – дати школярам-відвідувачам бібліотеки знання, які можуть стати в нагоді, аби зберегти своє життя, життя своїх друзів чи близьких.
Темою першого заняття, яке з шестикласниками сьомої чернігівської школи провела відомий волонтер Зульфія Салко, стала перша долікарська допомога. Це та допомога, яку кожен може надати постраждалому до того, як до справи візьмуться медики. Пані Зульфія каже, нещасні випадки можуть трапитися з кожним – в побуті, в школі, на вулиці. Тож всім важливо мати елементарні навички.
Школярі не просто послухали лекцію про долікарську допомогу, а й, розбившись на команди, спробували використати отримані знання на практиці – слухали, чи дихає постраждалий, підтримували з ним голосовий контакт, викликали швидку допомогу і таке інше.
Перші знання про першу долікарську допомогу відвідувачі бібліотеки отримали. І в крайньому випадку не розгубляться. Краще, звичайно, щоб в реальному житті цей крайній випадок не траплявся.















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 784 | Додав: estet | Теги: долікарська допомога, Зульфія Салко, рятувати життя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet