Головна » 2024 » Лютий » 8 » «Валізка з книжками» для нашої бібліотеки! Дякуємо!



16:18
«Валізка з книжками» для нашої бібліотеки! Дякуємо!
Радісною подією для читачів і колективу Чернігівської обласної бібліотеки для дітей стало отримання неймовірних подарунків «Валізка з книжками» в рамках проєкту, організованого командою Goethe-Institut в Україні.

22 книги сучасних українських і зарубіжних авторів від 22 українських видавництв – перевершили всі сподівання. Сучасна поліграфія, яскраві ілюстрації і тексти, актуальні для дітей теми – все у валізці. Серед книг для дітей, психологічні поради дорослим психологині Світлани Ройз та психотерапевта Удо Бера, щодо роботи з дітьми, які пережили досвід війни, як вміти їх підтримати та пояснити складні речі простою мовою.

Вагомим доповненням валізки стали сенсорні ігри, розмальовки, олівці і, навіть, патріотичний черв’ячок, зроблений для релаксаційних вправ маленьких читачів.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей разом зі своїми читачами безмежно вдячна команді Goethe-Institut в Україні, Німецькій бібліотечній асоціації та Українському Інституту книги за ідею підтримки українських дітей і втілення її у життя 250 бібліотек України, в числі яких і наша бібліотека.

Висловлюємо щиру подяку експертам з дитячої літератури – Катерині Міхаліциній, Оксані Лущевській, Тані Стус, Валентині Вздульській, Олександі Савченко, Юлії Козловець, Катерині Сухоребській, які долучилися до проєкту і відібрали для валізки прекрасні сучасні книги, написані для дітей.

Дякуємо ілюстратору Олександру Шатохіну за кумедного книжкового черв’ячка, а також культурно-просвітницькій ініціативі «безпробілів» за ігри, які стануть у нагоді відвідувачам бібліотеки.

А книжкова валізка розпочинає свою подорож до кожного читача Чернігівської обласної бібліотеки для дітей, відкриваючи світи і приносячи радість читання.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 53 | Додав: estet | Теги: валізка з книжками | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0