Головна » 2015 » Грудень » 17 » В Чернігівській бізнес-школі «Мільйон – це просто!» відбулось третє заняття



17:14
В Чернігівській бізнес-школі «Мільйон – це просто!» відбулось третє заняття
Напередодні новорічних свят, а саме 16 грудня 2015 року, в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей відбулося третє заняття бізнес-школи «Мільйон – це просто!» з теми «Планета страхування».
Перед початком тренінгу учні нашої школи долучились до благодійної акції «Словом і ділом допомагаємо захисникам України» - допомогли плести маскувальну сітку. Хвилини творчості допомогли розпочати заняття з постановки цілей на 2016 рік, оскільки зараз найкращий час для того, щоб змінити життя на краще. За допомогою ігор учні змогли оцінити свій потенціал для досягнення поставлених завдань на наступний рік, а на допомогу цьому отримали спеціальні навчальні аркуші.
На другу частину тренінгу до бізнес-юніорів завітала гостя – спеціаліст відділу страхування Чернігівської страхової компанії «Грандвіс» Ананська Марина Юріївна. Вона розповіла учням про систему страхування в Україні, основні його види та правові аспекти. Тема добровільного страхування викликала у підлітків багато запитань, оскільки має важливе життєве значення. Не оминули і роль страхування для бізнесу. Окрім знань гостя залишила учням пам’ятні подарунки.
Ну а які ж свята без солодощів? Завершився прохолодний зимовий вечір теплим чаюванням зі смаколиками.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Бізнес-Школа | Переглядів: 1506 | Додав: estet | Теги: бізнес-школа, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0