Головна » 2024 » Лютий » 8 » Успішно врятували Єнота з інформаційного полону. Інформаційно-навчальний проєкт «Медіаграмотність. Інформаційна гігієна»



17:34
Успішно врятували Єнота з інформаційного полону. Інформаційно-навчальний проєкт «Медіаграмотність. Інформаційна гігієна»
Сьогодні в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей в рамках Інформаційно-навчального проєкту «Медіаграмотність. Інформаційна гігієна» для дітей була проведена антифейкова інтелектуальна гра «НотаЄнота». Місія гри «Врятувати Єнота з інформаційного полону!»

Учасники гри розділилися на чотири команди та з задоволенням виконували різні завдання в чотирьох раундах:

«Правда чи фейк»,
«Новомова»,
«Єнот-полоскун»
«Сірий кардинал».


Граючи, діти вчилися протидії дезінформації та ворожим вкидам, розрізняти де правда, а де фейк, визначати ворожі впливи та як протистояти маніпуляціям на основі реальних кейсів. Розвивати критичне мислення цікаво, весело та корисно, якщо це робити через гру.

Команда «Ховрахи» виборола перше місце та була нагороджена дипломом із символікою гри «НотаЄнота». А всі учасники отримали нові знання із медіаграмотності, які дуже важливі в умовах війни.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 58 | Додав: estet | Теги: Гра, медіаграмотність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0