Головна » 2024 » Червень » 17 » Уроки народних ремесел в бібліотеці



17:00
Уроки народних ремесел в бібліотеці
Днями в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей панувала захоплююча творча атмосфера. Своїх відвідувачів ми запросили на уроки народних ремесел, що відбулися завдяки майстрам Чернігівського обласного центру народної творчості.

Одночасно в бібліотеці працювали три майстерні, де талановиті і знані майстри ділилися своїми вміннями і досвідом, а діти зацікавлено спостерігали, вчилися та власноруч творили неповторні вироби.

Лідія Іванівна Гончар - член національної спілки майстрів та керівник студії лозоплетіння провела майстер-клас із соломо плетіння, де на світ у руках дітей з’являлися янголи із золотої соломки. Микола Володимирович Тараненко - керівник студії гончарства і кераміки навчав працювати з глиною, а діти робили кумедні керамічні фігурки. Разом з керівником студії народної ляльки і образотворчого мистецтва Каплюк Аліною Володимирівною юні таланти створювали неповторні ляльки мотанки.

Учасники уроків ремесел, занурюючись у творчу атмосферу, отримали психологічну розгрузку, унікальний досвід та долучилися до тисячолітньої культурної спадщини своїх предків.

Щиро вдячні за співпрацю Чернігівського обласного центру народної творчості.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 64 | Додав: estet | Теги: ткацтво, Народні ремесла, школа ремесел, Майстер-клас, гончарство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0