Головна » 2015 » Березень » 20 » Урочисте відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання



11:21
Урочисте відкриття Всеукраїнського Тижня дитячого читання
Серед безлічі книжок - давніх та сучасних, серйозних та веселих - найкращі написані для дітей. Дитяча книга – це сонячний зайчик, бо є світлою і радісною. Саме в березні, коли так привітно світить весняне сонце, розпочинається Всеукраїнський Тиждень дитячого читання.
На урочисте відкриття цьогорічного свята книги до Чернігівської обласної бібліотеки для дітей імені М.Островського завітали юні читачі, їх батьки, студенти ЧДПУ імені Т. Шевченка, численні гості та відомі чернігівські письменники. Гарний настрій подарували всім присутнім виступи лауреата обласної премії Леоніда Глібова – Василя Буденного та засновниці конкурсу юних літературних талантів «Хай весь світ дивують нині діти неньки України» - Тетяни Пакалюк. Діти подарували письменникам квіти та привітали Тетяну Іванівну з днем народження.
Відкриттю Тижня дитячого читання та 85-річчю від дня народження Всеволода Нестайка учні 2-Б класу ліцею №22 присвятили інсценівку «Дивовижні пригоди в лісовій школі».
Шквал аплодисментів та позитивні емоції викликали танцювальні композиції у виконанні учнів Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді, а також танцювального колективу «Каприз» обласної школи мистецтв.
Свято дитячої книги подарувало всім присутнім гарні враження, чудовий настрій та зустріч з найкращими книгами та улюбленими письменниками.










QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнський тиждень дитячого читання | Переглядів: 2817 | Додав: estet | Теги: тиждень книги, бібліотека ім. М.Островського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0