Головна » 2018 » Вересень » 3 » У навчальний рік - з бібліотекою!



17:44
У навчальний рік - з бібліотекою!
Пролетіли веселі канікули і знову шкільний дзвоник покликав дітей до школи. Від Чернігівської обласної бібліотеки для дітей щирі вітання вам, школярі та шановні вчителі, з Днем знань та початком нового навчального року! Цікаво, що ж він принесе нам, нашим друзям і рідним, та взагалі нашій країні? Будемо сподіватись , що успіхів, щастя і миру.

Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів нашої бібліотеки запросив дітлахів на святкову літературну годину "Я люблю Україну". Загадки, козацькі ребуси, улюблені пісні, малюнки на асфальті - такою насиченою була програма для малечі.

А учні 10 класів ліцею № 22 здійснили відеомандрівку "Україна, якою ми пишаємось". Що суттєво вирізняє Україну з-поміж інших країн, в чому наша держава унікальна, її світові рекорди, національні символи, люди, що прославили її - на ці теми міркували, дискутували та обговорювали старшокласники. А для 6 класу відділ обслуговування учнів 5-9 класів влаштував віртуальний марафон "Україна в сім"Ї європейських держав".

Відділ мистецтв теж гостинно приймав своїх читачів зі святковою програмою. Година спілкування "Я європеєць - в Україні, українець - в Європі!" була присвячена традиціям та культурі Європейських держав і України - архітектурі, музиці. Сьомий і восьмий класи ліцею №22 згадали всесвітньо відомий "Щедрик" М.Леонтовича, "Оду до радості" Людвіга ван Бетховена, що є гімном Європейського Союзу, відвідали віртуально географічний центр Європи у Карпатах (м. Рахів), Рим (Колізей), Велику Британію (Стоунхендж), Париж (Ейфелеву вежу), Грецію (Акрополь).

Де б ми не знаходились у світі – ми родом з України. Давайте просто любити свою Батьківщину, робити її кращою. Почнімо з себе, надихаймося прикладом найкращих! Хай щастить, до нових зустрічей в бібліотеці!














QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1011 | Додав: estet | Теги: 1 вересня 2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
estet