Головна » 2020 » Липень » 13 » Твоя майбутня професія: Фотограф



15:03
Твоя майбутня професія: Фотограф
Щорічно 12 липня відзначається День фотографа. Професія цікава, корисна і полягає у фіксації найбільш яскравих проявів навколишнього світу. Інтерес вибагливої публіки до фотографії як до явища мистецтва постійно зростає.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей представляє до уваги своїх читачів місцевого фотографа, друга нашої бібліотеки Віктора Кошмала – майстра своєї справи і надзвичайно цікаву людину.

Тематика творчості митця найрізноманітніша, кожна світлина має свій неповторний настрій. Об’єктив фотохудожника вміє оживляти тихі вулички старовинного міста, дає можливість почути церковні дзвони храмів, дарує пахощі квітів.

Більшість образів виконано з посмішкою, почуттям симпатії та добра. Але особливо приваблива для фотохудожника тема рідної Чернігівщини, людей, котрі тут живуть, та краса, яка їх оточує.

Віктор Кошмал з когорти тих людей, котрим доля подарувала можливість зупиняти неоціненні миттєвості життя та дарувати цю красу людям.

Про досягнення

Талановитого фотомайстра знають не лише в Чернігові, а й у всій Україні та за її межами.

Віктор Кошмал працює фотожурналістом в Укрінформ, газеті ДЕНЬ, Голос України, обласних виданнях, очолює дитячу фотостудію при Станції юних техніків, член національної спілки фотохудожників України, лауреат виставки фотохудожніх робіт в Раді Європи (м. Страсбург, Франція), переможець кількох Всеукраїнських та Міжнародних фотоконкурсів.

Розвиток технологій призвів до того, що кожен з нас, хто має смартфон, може відчути себе фотографом. Але, щоб робити це якісно, фахово, потрібно навчатися цій справі професійно.

Про співпрацю нашої бібліотеки з фотографом

Фотовиставка «La mia ITALIA» відкрилася в обласній бібліотеці для дітей
https://u.to/wfkKGQ

Світлини Віктора Кошмала в обласній бібліотеці для дітей
https://u.to/-fkKGQ

До вашої уваги

Відео. Фотовиставка Віктора Кошмала в Чернігові




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 458 | Додав: estet | Теги: фотограф, Кошмал В., професія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0