Головна » 2016 » Березень » 21 » Тренінг № 5 для бізнес-школярів. Тонкощі грамотної побудови сімейного бюджету



13:45
Тренінг № 5 для бізнес-школярів. Тонкощі грамотної побудови сімейного бюджету
Кожен з нас помічає, що дві сім’ї, чиї доходи приблизно однакові, живуть абсолютно по-різному. В чому ж полягає секрет і куди зникають гроші учні чернігівської бізнес-школи «Мільйон – це просто!» дізналися на п’ятому тренінгу з фінансової грамотності з теми «Секрети сімейного гаманця».
На занятті бізнес-юніори навчились тонкощам сімейного бюджету та грамотній його побудові, дотримуючись правил, про які говорять досвідчені економісти, щоб в майбутньому грамотно розпоряджатись фінансами власної справи.
Розраховуючи доходи і витрати сім’ї, учні знайшли відповіді на найбільш актуальні питання: «Що таке сімейний бюджет та з чого він складається?», «Для чого потрібно вчитися планувати сімейний бюджет?», «Куди зникають гроші?» та «Як досягти фінансової свободи?».
Під час заключної частини заняття майбутні бізнесмени дізналися про гранти, конкурси та краудфандинг для старту власної справи на таких інтернет-ресурсах як «Ресурсний центр ГУРТ», «Спільнокошт», «Kickstarter» та спробували самостійно знайти подібні платформи.
Всіма набутими знаннями підлітки обов’язково поділяться зі своїми батьками та ровесниками і з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Бізнес-Школа | Переглядів: 1384 | Додав: estet | Теги: бізнес-школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet