Головна » 2020 » Березень » 2 » Свято-конкурс «Читаюча родина -2020»



12:34
Свято-конкурс «Читаюча родина -2020»
Обласна бібліотека для дітей зібрала кращі родини Чернігова на святі-конкурсі «Читаюча родина». Уже 18 років поспіль у бібліотеці проходить конкурс серед сімей, які люблять книгу і читання. І цього року 7 родин міста змагалися за звання найкращої «читаючої» родини. До фіналу вийшли родини: Стукало (ЗОШ №25), Ларіних (ЗОСШ №36), Шуміло (ЗОШ №18), Гавриленко (ЗЗСО №21), Харченко (ЗОШ №24), Діяконенко (ЗОШ №16), Тоцьких (ЗОШ №30). Учасників привітали постійні організатори конкурсу – управління у справах сім’ї, молоді та спорту (Вікторія Котенко), Департамент культури, молоді та спорту (Тетяна Луцай), управління освіти міської ради (Олена Горна), відома письменника Тетяна Пакалюк.
Цікаво родини презентували улюблені книги сім’ї «Читання – справа сімейна», проходили експрес-опитування «Читач-ерудит», у конкурсі знавців українського фольклору «Перлини народної мудрості» відгадували прислів’я та приказки, із ентузіазмом складали краєзнавчі пазли «Інтернет-подорож у давнину». Надзвичайно тепло, по-домашньому спілкувалися родини у бібліотеці, адже на конкурс прийшли батьки, діти, бабусі. Святковий настрій учасникам дарували лауреат міжнародних конкурсів та фестивалів Анастасія Жукова, зразкова спортивно-циркова студія «Тріумф» міського палацу культури (кер.Є.Магола).
Найбільшу кількість балів у конкурсах набрали родина Шуміло (I місце), родина Стукало ( II місце), родина Харченко ( III місце).
Усі учасники були нагороджені грамотами і подарунками від організаторів.
Свято-конкурс «Читаюча родина» уже вкотре показав, наскільки важливою у житті кожного є родина, адже саме в сім’ї прищеплюється любов і повага до книги, читання. Ми щиро вдячні всім родинам за участь у конкурсі!
























QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: "Читаюча родина" | Переглядів: 1507 | Додав: estet | Теги: Читаюча родина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0