Головна » 2017 » Червень » 1 » Світ починається з дитинства



15:04
Світ починається з дитинства
1 червня – це не тільки початок літа і довгоочікуваних канікул, це ще й чудове свято - Міжнародний день захисту дітей.
В цей день влаштовуються концерти та театралізовані дійства, запускаються в небо повітряні кульки, дітей пригощають солодощами та дарують подарунки.
Відділ обслуговування найменших читачів бібліотеки привітав зі святом дітей з особливими потребами - учнів Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2 та підготував веселу і цікаву програму.
З історією виникнення Міжнародного дня захисту дітей та дитячими правами в Україні познайомив віртуальний бібліотечний Кіт-правознавець. Слайд-подорож «Дні дітей в різних країнах» торкалась дитячих свят Японії – яскравих і самобутніх.
Учасники зустрічі переконались, що найкраще піклується і захищає дитину родина. І тому неодмінно треба допомагати власним батькам. А гарно і цікаво провести час з сім’єю можна у бібліотеці. А що саме почитати всією родиною, розповідалось у відео-огляді «Читаємо родиною».
Святковий настрій всім створювали пісні та мультфільми. Ляльковий театр «Пізнайко» порадував виставою «Посміхнись і доброму навчись». З радістю діти малювали на асфальті та отримали задоволення від солодощів.
З початком літніх канікул у школярів з’явилось багато вільного часу, тому ми запрошуємо проводити його тут, в затишних залах нашої бібліотеки, де всіх чекають чудові книги та незабутні зустрічі.





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1076 | Додав: estet | Теги: 1 червня, День захисту дітей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0