Головна » 2018 » Червень » 26 » Сторінками Конституції України



13:09
Сторінками Конституції України
Що таке Закон? Яким чином він регулює відносини між людьми в суспільстві? Просто не ображати один одного – це теж Закон?
Головному Закону нашої країни виповнюється 22 роки. 28 червня 1996 року Верховна Рада ухвалила Конституцію України, затвердивши на законодавчому рівні волю українського народу «розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу».
Напередодні дня народження основного закону у нашій бібліотеці юні читачі взяли участь у правовому діалозі «Сторінками Конституції України». Говорили про те, що таке Конституція, які в громадян є права та обов’язки і чому настільки важливо пам’ятати про них у повсякденному житті.
«Читачі бібліотеки, - каже завідувач відділу обслуговування учнів 5-9 класів Оксана Трухан, - мають розуміти необхідність дотримуватись правил існування в суспільстві – без цього неможлива людська співпраця, а відтак і побудова правової держави, ідея якої закріплена в Конституції України. Все наше життя підпорядковане законам. І наріжним каменем храму буття українського народу є Конституція».
Основному закону держави присвячені відразу кілька експозицій, розгорнутих в бібліотеці – «28 червня – День Конституції України», «Конституція – символ незалежності держави», постійно діюча «У кожнім серці Україна».





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1304 | Додав: estet | Теги: День Конституції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet