Головна » 2014 » Серпень » 4 » Слухаємо ! Навчаємось! Відпочиваємо !



15:52
Слухаємо ! Навчаємось! Відпочиваємо !
Привіт усім шанувальникам доброї казки! Всім відомо, що українські казки виховують любов та повагу до рідної матері, до рідної землі, домівки та Батьківщини. Також привіт і усім шанувальникам такого явища, як музика! Особливий привіт - усім шанувальникам такого загадкового явища, як музика казкова! Тобто така, яка не тільки містить казку у собі, всередині - а й запросто може супроводжувати казку ззовні. В гарній музичній казці музика - не просто фон, а повноцінний персонаж. Саме тому музичні казки більш цікаві, ніж звичайні - у всякому разі, зазвичай.

Наша бібліотека пропонує аудіокниги українських казкок, що прийдуйться до смаку як вам, діти, так і вашим батькам. У затишних залах бібліотеки ви можете ці казки прослухати або ж записати їх окремо для себе, не альбомом, а по-пісенно.

Шановні батьки! Ми маємо більше 700 аудіокниг на СD дисках, які ознайомлять ваше маля із народними та сучасними казками всього світу та іншою літературою за шкільною програмою (та навіть більше!) у форматі аудіокниг. Завітайте скоріше до нашої бібліотеки! "Музичні казки з України" вже чекають на своїх маленьких слухачів!
О.Спаринський - Музичні казки з України (2008)
Жанр: Дитячі казки
Треклист:
Івасик-Телесик.
Колобок.
Котигорошко.
Іван-Побиван.
Барвінок.
Горбоконик.
Солом`яний бичок.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1154 | Додав: estet | Теги: аудіокниги, українські казки, бібліотека ім.М.Островського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0