Головна » 2016 » Лютий » 18 » Складання інвестиційних пазлів і не тільки! (Четвертий тренінг чернігівської бізнес-школи )



17:23
Складання інвестиційних пазлів і не тільки! (Четвертий тренінг чернігівської бізнес-школи )
17 лютого 2016 року відбувся довгоочікуваний четвертий тренінг чернігівської бізнес-школи з тем «Інвестиційні пазли» і «Тайм-менеджмент для майбутніх лідерів». Учні з новими силами та завзятістю взялися до навчання після двотижневого карантину.
Поряд з викладом теоретичного матеріалу (а саме засвоєння таких понять як фінансовий ринок, ринок капіталів, цінні папери та ін.) бізнес-юніори грали в ігри («Фінансова ріпка» та «Інвестування»), в яких отримали основи не лише фінансової грамотності, а й інформаційної.
Після короткої перерви на чаювання учнів чекала наступна частина заняття, яка була присвячена одній з небагатьох речей, яку неможливо повернути, - часу. Наші учні вже визначились з власними цілями по системі SMART, отже можна розпочати засвоєння основ тайм-менеджменту. Підлітки проаналізували структуру власного дня, за допомогою вправи «Відчуття часу» протестували себе наскільки чітко вони відчувають його плинність. А відома притча про те, як мудрець вклав у банку спочатку великі камені (головні справи), потім горох (важливі, але не головні справи), а зверху все засипав піском (життєві дрібниці) допомогла всім впевнитися, що піску дуже багато, неважливі дрібниці заповнюють життя в той час, коли головні справи залишені незавершеними.
Для впорядкування власного дня тренери запропонували чимало методів: це і «Квадранти часу» Шона Кові, техніка організації часу «Помідор», метод президента Ейзенхауера та ін. Та у кожної успішної людини власна система управління часом.
Тренінг залишив кожному учневі риторичне запитання куди вигідніше інвестувати власні кошти, яка система тайм-менеджменту є кращою саме для мене… і…нетерпеливе очікування наступної зустрічі, щоб поділитись своїми думками!








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Бізнес-Школа | Переглядів: 1675 | Додав: estet | Теги: бізнес-школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet