Головна » 2023 » Вересень » 26 » Щира подяка благодійному фонду «Сучасна Україна» за допомогу бібліотеці



16:53
Щира подяка благодійному фонду «Сучасна Україна» за допомогу бібліотеці
Під час облоги Чернігова навесні 2022 року з приміщення Чернігівської обласної бібліотеки для дітей було викрадено комп’ютер-сервер, на якому містились напрацювання колективу протягом останніх 15 років. Також це обладнання корегувало роботу всіх інших, менш потужних, комп’ютерів бібліотеки. Сервер забезпечував роботу бібліотеки по наданню освітніх та комп’ютерних послуг своїм читачам, а також сприяв примноженню і збереженню напрацювань, подальшої цифровізації документів бібліотеки.

З огляду на це, керівництво бібліотеки звернулося за допомогою в придбанні серверу до Благодійного фонду «Сучасна Україна», одним із напрямків роботи якого є захист та популяризація надбань національної культури в Україні та світі. Залучивши партнерів з польського фонду «Дружба без кордонів» (Fundacja Przyjazn Bez Granic), волонтери «Сучасної України» зуміли в найкоротші терміни підібрати необхідне обладнання, а 26 вересня 2023 року урочисто передали його нашій бібліотеці. Зробили це член Наглядової ради фонду «Сучасна Україна» Юрій Шеремет та Регіональний представник фонду у Чернігівській області Дмитро Ткаченко.

«Сьогодні ворог веде боротьбу не лише на полі бою, але й інформаційному, культурному фронті. Його ціль позбавити нас своєї національної ідентичності, традицій, історії. Тому ми не вагаючись відгукнулись на прохання чернігівців і завдяки сприянню Fundacja Przyjazn Bez Granic (Фонд «Дружба без кордонів») зуміли допомогти Чернігівській обласній бібліотеці для дітей. Адже культура – це «внутрішній «бронік», що працює для захисту кожного з нас», - зауважив під час передачі серверу член Наглядової ради фонду «Сучасна Україна» Юрій Шеремет.

В той же час Регіональний представник фонду у Чернігівській області Дмитро Ткаченко висловив слова вдячності польським партнерам і особливо підкреслив внесок у придбанні техніки президента фонду «Дружба без кордонів», пана Кшиштофа Рек та координаторки гуманітарних ініціатив польського фонду Тетяни Павлицької.

Директорка Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Тамара Клюй від імені всього колективу і 15000 читачів книгозбірні, висловила щиру подяку благодійникам за надану необхідну допомогу для якнайкращого обслуговування чернігівських дітей. "Діти – майбутнє нашої країни, заради якого ми працюємо на культурному фронті, а на передовій нас захищають наші військові, яким ми вклоняємося і дякуємо. Наше завдання сьогодні – зберегти дітей від викликів війни. Завдяки нашим друзям-благодійникам Благодійного фонду «Сучасна Україна» та польського фонду «Дружба без кордонів» (Fundacja Przyjazn Bez Granic) Чернігівська обласна бібліотека для дітей зможе працювати якнайкраще заради дитини і нашої перемоги", - зауважила Тамара Клюй.

Щиро дякуємо і сподіваємося на подальшу співпрацю.







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 96 | Додав: estet | Теги: Сучасна Україна, допомога бібліотеці, благодійний фонд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0