Головна » 2024 » Вересень » 11 » Сезонна книжкова виставка «Осіння магія книг». Не проґавте!



14:51
Сезонна книжкова виставка «Осіння магія книг». Не проґавте!
Осіння пора… Як зачаровує нас вона своєю красою, своєю багатою палітрою та фарбами! Ці прекрасні фарби надихають всіх творчих людей без винятку: письменників, художників, музикантів. Не стоять осторонь і бібліотекарі. Адже вони теж – люди творчі! Тому і створили саме для вас, наші шановні читачі, книжкову виставку «Осіння магія книг», яка вже розпочала свою роботу на абонементі відділу обслуговування учнів 5-9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

На виставці представлені ваші улюблені книги на будь-який смак, але головне – вони випромінюють лагідне осіннє тепло, особливо ті, що забарвлені в осінні тони. Нікого з вас не залишать байдужими пригодницькі історії від Сера Стіва Стівенсона «Агата Містері. Таємниця фараона» та «Агата Містері. Бенгальська перлина», від Юліана Пресса «Операція “Золотий скіпетр”» та «Таємниця чорної джонки» (збірки детективних історій), фантастичні повісті Олександра Гавроша «Музей пригод» та «Врятувати Тараса Шевченка». Зацікавить вас і сучасна польська драматургія для дітей і молоді «Хто боїться пані “Ес”?». А про те, «Як витримати у школі і не з’їхати з глузду» ви дізнаєтесь з порадника підлітка від Аніели Чольвінської-Школік. І це ще далеко не все!

Тож мерщій поспішайте до бібліотеки, щоб не проґавити чудову книжкову виставку «Осіння магія книг», яка, безперечно, додасть вам гарного настрою і позитивних емоцій!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 59 | Додав: estet | Теги: Осінь, виставка книг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0