Головна » 2016 » Квітень » 1 » Семінар директорів ЦБС та їх заступників по роботі з дітьми



10:14
Семінар директорів ЦБС та їх заступників по роботі з дітьми
«Дитяча бібліотека сьогодні – це свобода читати, спілкуватися, це дозвілля і доступ до інформації» - під таким гаслом пройшов в обласній бібліотеці для дітей традиційний березневий семінар, на який зібралися директори ЦБС та їх заступники по роботі з дітьми, щоб обговорити актуальні питання роботи бібліотек в області і визначити та нагородити переможців щорічного обласного конкурсу «Краща бібліотека року».
В номінації «Краща дитяча бібліотека року» Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА відзначив Менську районну бібліотеку для дітей сучасним фотоапаратом за нестандартність і креативність в обслуговуванні юних користувачів.
На секційному занятті заступників директорів ЦБС по роботі з дітьми на базі Чернігівської обласної бібліотеки для дітей були обговорені участь дитячих бібліотек області у Всеукраїнських та обласних творчих акціях, їхня видавнича та рекламно-інформаційна діяльність. Учасники секційного заняття познайомились з творчістю лауреатів премії імені Т. Г. Шевченка – уродженців Чернігівщини, письменників-лауреатів літературних премій України. Творча майстерня допомогла ознайомитися з інформаційними ресурсами обласної бібліотеки для дітей.
Голова журі VI обласного конкурсу дитячої літературної творчості «Хай весь світ дивують нині діти неньки України» Тетяна Пакалюк була запрошена на секційне заняття для урочистого підбиття підсумків конкурсу та нагородження його переможців та лауреатів. В цьогорічному конкурсі поміж 300 учасників призерами (I-III місця) стали 16 дітей і підлітків з різних регіонів Чернігівщини, а 8 – лауреатами. Їх всіх Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА нагородив подарунками та грамотами. Про популярність конкурсу свідчить той факт, що однією з переможниць стала учасниця з міста Кривий Ріг – Богдан Євгенія, і заслужена нагорода поїде до неї на Дніпропетровщину.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1120 | Додав: estet | Теги: Семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0