Головна » 2015 » Січень » 22 » Розпочато новий Патріотичний Проект «Маленькі патріоти Великої країни»



15:29
Розпочато новий Патріотичний Проект «Маленькі патріоти Великої країни»
«В дитинстві відкриваєш материк,
котрий назветься потім – Батьківщина»
Ліна Костенко

Відділ бібліотеки, де обслуговуються найменші читачі, починає рік з серйозної і надзвичайно важливої теми – патріотизму. Це слово має глибокий зміст. Проте, для найменших громадян нашої держави він починається з усвідомлення, що ти не самотня билина, а маєш родину, живеш у суспільстві, береш початок з рідної землі. Бібліотекарі допомагають дітям відкривати чудовий світ, що зветься Україна. Ми активно долучаємось до найважливішого процесу в житті дитини – виховання любові до Батьківщини. Саме з цією метою відділ обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів розпочинає новий Патріотичний Проект « Маленькі патріоти Великої країни». Бо саме патріотам під силу змінити життя України на краще.
Перший захід Проекту – година національної єдності «Єдина Україна» - присвячений Дню Соборності України. 20 січня першокласники ліцею №22 дізналися, що колись землі України були поділені між чужими державами. І от, багато років тому Західна і Східна Україна з’єдналися у неподільну Соборну Україну. Всі українські землі і всі українці нарешті зібралися разом в одній державі. І тому ми щороку святкуємо День Соборності України.
Дітлахи здійснили захоплюючу віртуальну мандрівку наймальовничішими куточками та найбільшими містами України. Бібліо-кафе «Книжкова смакота» приготувало для дітей оновлене меню «Національна кухня». Всім до смаку стала літературна страва дня «Читай українське». Цього разу її представила незвичайна та кумедна книга української письменниці Галини Вдовиченко «Мишкові миші». На десерт «Національна кухня» пропонує відвідувачам українські мультфільми з циклу «Знай наших».
Година національної єдності «Єдина Україна» - один з цілої низки бібліотечних заходів, що допоможуть нашим читачам збагнути себе справжніми українцями, а головне – нащадками історії та надією на щасливе майбутнє України.






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1588 | Додав: estet | Теги: бібліотека ім. М.Островського, День Соборності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0