Головна » 2023 » Травень » 30 » Розмова про обнову (стилі одягу)



10:56
Розмова про обнову (стилі одягу)
Одяг – це саме те індивідуальне, що відрізняє одну людину від іншої.
Люди хочуть бути модними не тільки задля того, щоб привертати до себе увагу інших, а насамперед для того, щоб бути привабливими і почуватися впевнено.

Однак дехто забуває, що не все, що диктує мода, підходить кожному. Не можна, наприклад, носити спортивне взуття із класичним костюмом або класичну сорочку - зі спортивним. Потрібно стежити, щоб кольори одягу пасували один до одного. Не бажано вдягати речі більше ніж двох-трьох кольорів одразу. Окрім того, одяг повинен відповідати порі року та часу доби. Потрібно також враховувати ту чи іншу ситуацію. Обираючи зачіску, одяг, взуття, потрібно враховувати свій вік, а також особливості обличчя та фігури.

Вибір одягу є важливою та відповідальною справою, що вимагає певних знань і вмінь. Якщо вбрання дібране правильно й пасує людині, то вважають, що воно їй личить (до лиця).

Стилі одягу виникли не випадково, у всіх є своя історія і відмінні риси. Відділ мистецтв Чернігівської обласної бібліотеки для дітей пропонує своїм читачам розібратися, які особливості мають стилі одягу, та з'ясувати, які з них найбільш близькі по духу і настрою.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 136 | Додав: estet | Теги: Мода, стилі одягу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0