Головна » 2013 » Вересень » 13 » Рятівники – герої нашого часу



16:56
Рятівники – герої нашого часу
Саме така тема веб-мосту учнів 11 класів колегіуму № 11 м. Чернігова з однолітками із школи № 40 з м. Симферополя, який був організований і проведений навчально-методичними центрами цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області та Автономної республіки Крим, Чернігівською обласною бібліотекою для дітей ім. М. Островського та Кримською республіканською універсальною науковою бібліотекою ім. І. Я. Франка.


У зустрічі, яка відбулася в затишній залі ОДБ ім. М. Островського, і яка присвячувалася Дню рятівника в Україні, взяли участь і самі рятівники, представники центру та управління державної служби надзвичайних ситуацій в Автономній республіці Крим. Підлітків цікавило все: як стають справжніми рятівниками, де цього навчають і які риси характеру та особисті якості для цього потрібні, чи буває цим мужнім чоловікам страшно (лячно), як проходить звичайний день рятівника тощо. Гості відповіли відверто, чесно, а їм було що розповісти.


Серед учасників веб-мосту були підлітки, що цікавляться цією небезпечною, але дуже почесною і шанованою професією, займаються відповідними видами спорту, готуються вступати до навчальних закладів України. Юні учасники поспілкувалися між собою, хвилиною мовчання вшанували пам’ять рятівників, які загинули під час виконання своєї небезпечної служби, привітали рятівників зі святом.


Учасники веб-мосту познайомилися з книжковою виставкою, на якій були представлені періодичні видання, присвячені діяльності рятівних служб в Україні, а також художні твори – захоплююча трилогія В. Рутківського «Джури» та роман О. Дюма «Три мушкетери» про відчайдушні пригоди справжніх героїв – дорослих і дітей, які завжди приходять на допомогу іншим, рятують життя друзям і незнайомим, про справжніх лицарів, яких теж можна вважати попередниками сучасних рятувальників.


Веб-міст допоміг серйозно і по новому побачити професію рятувальника, зрозуміти відповідальність мужніх, сильних людей, що беруть відповідальність на себе за чуже життя, виправляючи чужі помилки.


Рятувальники – справжні герої нашого часу!








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 2284 | Додав: estet | Теги: веб-міст, цивільний захист, рятівник, Сімферополь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0