Головна » 2022 » Листопад » 28 » Разом – ми сила! Бібліотека отримала першу партію книжок від благодійної організації «Захистимо Україну»



16:43
Разом – ми сила! Бібліотека отримала першу партію книжок від благодійної організації «Захистимо Україну»
Чудова новина! Чернігівська обласна бібліотека для дітей отримала першу партію книжок (344 екз.) від благодійної організації «Захистимо Україну» для поповнення своїх фондів.

Нагадаємо! У зв’язку з Рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики України щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України бібліотеки розпочали потужну роботу по вилученню книжок.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей за цей час вилучила із своїх фондів близько 7000 примірників, бібліотеки області – близько 4500 книжок.

Враховуючи, що в цьому році відсутнє державне фінансування на поповнення фондів, Чернігівська обласна бібліотека для дітей намагається вишукувати інші шляхи забезпечення свого читача сучасною українською книгою.

Коли ми звернулися по допомогу до благодійного фонду «Захистимо Україну» та громадської організації «Гончаренко центр» - одразу отримали підтримку. Наші благодійники оголосили Всеукраїнську акцію по збору книжок для бібліотек Чернігівської і Харківської областей.

І ось – радісна новина, до бібліотеки надійшла перша партія книжок. Книги – сучасні, нові, на радість нашим читачам. Частину з них обласна бібліотека залишить собі, а частина надійде до бібліотек Чернігівської області.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей вдячна нашим меценатам за допомогу і сподівається на подальшу співпрацю.

Ця акція ще раз підтверджує єдність і гуртовність нашої нації.
Віримо в нашу перемогу1 Разом – ми сила!






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 170 | Додав: estet | Теги: поповнення фондів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0