Головна » 2015 » Березень » 30 » Проект "Читаємо другу"



17:35
Проект "Читаємо другу"
Працівники Чернігівської обласної бібліотеки для дітей ім.М.Островського та викладачі і вихованці Чернігівського навчально-реабілітаційного центру 30 березня 2015 року вдруге зустрілися у рамках спільного проекту «Читаємо другу» з нагоди Міжнародного дня дитячої книги. Бібліотекарі завітали до юних вихованців центру з подарунком - другою аудіокнигою з записами оповідань видатного українського дитячого письменника Всеволода Нестайка - ювіляра 2015 року.
Мета проект-акції «Читаємо другу», розпочатої у минулому році, - за допомогою сучасної дитячої бібліотеки та інтернет-технологій запропонувати інноваційну послугу дітям і підліткам з вадами зору, яка допоможе зробити для них більш доступними кращі твори світової та вітчизняної літератури, допомогти їм в соціалізації та інтеграції у суспільстві.
До другої аудіокниги, яку начитали бібліотекарі обласної бібліотеки для дітей ім.М.Островського, увійшли найпопулярніші твори Всеволода Нестайка : оповідання «Давайте знайомитися» з повісті «Одиниця з обманом» та три оповідання з повісті «П’ятірка з хвостиком». А першу аудіокнигу створювали діти, читачі бібліотеки : вони читали для однолітків уривки з творів Т.Г.Шевченка, Р.Кіплінга, А.Конан-Дойла.
Прослухати аудіокнигу можна дуже просто і зручно : завантажити аудіофайли на будь-який пристрій, що підтримує формат mр3. Всіх, кого зацікавила ця інформація, запрошуємо завітати на сайт Чернігівської обласної бібліотеки для дітей ім.М.Островського і завантажити улюблені твори на свої гаджети.
Під час зустрічі підлітки відкрили для себе дивовижний і захоплюючий світ казок Г.- К. Андерсена, творів Всеволода Нестайка - світ дружби, любові, справедливості і добра. Більшість учасників зустрічі вважає такі аудіокниги дуже зручними і корисними.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1828 | Додав: estet | Теги: Читаємо другу, бібліотека ім. М.Островського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0