Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Продовжує роботу обласний навчально-тренінговий центр для заступників директорів ЦБС по роботі з дітьми



16:31
Продовжує роботу обласний навчально-тренінговий центр для заступників директорів ЦБС по роботі з дітьми
Цьогорічне заняття дозволило бібліотечним працівникам дитячих бібліотек області обговорити найактуальніше питання сьогодення – національно-патріотичне виховання дітей та підлітків у бібліотеках області.
Директор бібліотеки Тамара Клюй запропонувала на розгляд учасникам заняття питання стратегії діяльності бібліотек в цьому напрямку за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, розповіла про цікавий досвід дитячих бібліотек України.
Заступники директорів активно обговорили сучасний імідж дитячої бібліотеки в XXI ст., проблеми дитячого читання сьогодні.
Необхідною складовою частиною національно-патріотичного виховання сьогодні є краєзнавча робота, особливо її нові, цікаві форми – на цьому зосередила увагу краєзнавець-бібліограф Лариса Казакова; цікавим практичним досвідом з патріотичного виховання в сучасних умовах поділилися І.Ленько (Чернігівська міська бібліотека для дітей ім.О.П. Довженка та О.Ульяненко (Сновська РДБ).
Дуже важливий тренінг для заступників директорів як управлінців допоміг їм отримати знання та навички для вирішення ділових конфліктів в сучасному трудовому колективі. Цікаву форму тренінга запропонувала - В. Прибитько, методист навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Чернігівської області.
Дитячі бібліотеки області сьогодні, як засвідчує досвід, намагаються всіма сучасними формами і методами посилити національно-патріотичне виховання юних читачів разом з усіма громадськими патріотичними організаціями.






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1132 | Додав: estet | Теги: тренінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0