Головна » 2017 » Червень » 20 » Пришкільні табори на гостинах у бібліотеці



11:24
Пришкільні табори на гостинах у бібліотеці
Нарешті довгоочікуване літо! Для дітей – чудова нагода гарно відпочити, а для бібліотекарів – найгарячіша пора року. Адже до нас майже щодня приходили, прибігали, приїздили діти з усього Чернігова та з сіл Чернігівського району. Це понад 1000 учнів пришкільних таборів ЗОШ № 6, 7, 17, 22, 25, 29, 30, 32, а також Анисівської школи та Михайло-Коцюбинської гімназії. Деякі приїздили кількома автобусами і навіть… спеціально замовленим тролейбусом! А коли одночасно перебувало більше ста дітей, бібліотека нагадувала повний бджолиний вулик.
Чим же дивувала найбільша і найстаріша в області дитяча читальня ?
Тих, хто вперше потрапив сюди, чекала незвична і цікава екскурсія. Юним читачам відкрились таємниці книг, що вміють рухатись і розмовляти, видання нового 3-Д-формату та з доповненою реальністю.
Допитливих чомучок вразили відео-мандрівки «Хто сказав «няв»?», «Дивовижний Всесвіт», знайомство з виставками «Я зростаю допитливим» та «Мандруємо Японією».
Справжні гурмани ласували фірмовими стравами в Бібліо-кафе «Книжкова смакота» - букфрешами, відео-насолодою «Шоколадна казка», міксами улюблених журналів, мульт-десертами.
Літня читацька альтанка «Літо з книгою», відкриття якої висвітлювало обласне телебачення та радіо, привабила дітлахів яскравими книгами, іграшками, веселими іграми з Бабусею Ягусею.
Несподівані сюрпризи, вуличні читання, малюнки на асфальті, зустрічі з казковими героями та віртуальними інопланетянами і безліч розваг подарувала читачам наша бібліотека.
Та літо тільки починається. Проведіть його весело і корисно з бібліотекою!











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1315 | Додав: estet | Теги: літні_табори в бібліотеці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0