Головна » 2023 » Жовтень » 3 » Познайомитися з діяльністю Школи мотанки завітали журналісти ЗМІ ЧЕЛАЙН



10:00
Познайомитися з діяльністю Школи мотанки завітали журналісти ЗМІ ЧЕЛАЙН
Виставка робіт учасників Школи мотанки «Барви творчості» прикрасила читальний зал відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей. Представлені роботи – це обереги, ляльки-мотанки, що символізують пори року, виконують бажання або просто милують око та піднімають настрій. Це лише невеличка частина робіт, створених за майже рік діяльності творчої школи.

Школа мотанки – творчий проєкт Чернігівської обласної бібліотеки для дітей, який став можливим завдяки співпраці з чернігівською майстринею, відомою в Україні та за її межами, - Олександрою Дідович. Майже щоп’ятниці вона проводить для користувачів та працівників бібліотеки майстер-класи зі створення ляльок-мотанок.

На заняттях відбувається відтворення давніх народних традицій. Тут створюються обереги, велику кількість яких вже передали нашим захисникам. Тут панує творча атмосфера. Як кажуть самі відвідувачі, вони відпочивають душею, заряджаються енергією.

Познайомитися з діяльністю Школи мотанки завітали журналісти ЗМІ ЧЕЛАЙН. Вони поспілкувалися з учасниками і талановитою майстринею Олександрою Дідович, яка любить свою справу і людей та радо ділиться своїми знаннями і досвідом.

Наступне заняття відбудеться 6 жовтня об 11:00. Запрошуємо усіх! Створіть і ви свою неповторну ляльку-мотанку.







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 92 | Додав: estet | Теги: Челайн, школа мотанки, Дідович О.І., виставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0