Головна » 2018 » Червень » 7 » Подорож до книжкового міста



12:32
Подорож до книжкового міста
Що може бути цікавішим влітку ніж подорож? Тільки подорож з друзями в казкову країну. Саме тут, в казковій країні книг обласної бібліотеки для дітей сьогодні побували маленькі учні Чернігівської школи №30. Багато з них вже є читачами бібліотеки. Та й працівники книгозбірні – часті гості школи. Але ось так, оздоровлюючись в пришкільному таборі, побувати з друзями на екскурсії в бібліотеці – хіба це не подорож до казкового книжкового міста?
«Читаюча дитина виростає в розумну людину, яка здатна критично мислити», - каже вчитель початкових класів 30-ї школи Любов Пархоменко. І додає: роль дитячої бібліотеки у формуванні критичного мислення у дитини дуже велика, адже тут працюють справжні професіонали, які допомагають педагогам формувати коло дитячого читання, допомагають привити саме бажання читати.
І маленькі читачі, відвідавши Бібліо-кафе нашої бібліотеки, познайомившись з його господарем – котом Кексом, погортавши книжки і журнали, що їм пропонують, напевне повернуться сюди багато-багато разів.






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1188 | Додав: estet | Теги: літнє читання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet