Головна » 2023 » Січень » 6 » Подарунки до Різдва



12:19
Подарунки до Різдва
Світле Різдво Христове приходить у кожний дім. Це тепле, домашнє, затишне свято чи не найбільше чекають у кожній українській родині. Чекають його наші Захисники, як свято надії, народження, добра, любові.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей привітала Воїнів Світла і добра із прийдешнім Різдвом. Колектив бібліотеки і її читачі підготували подарунки та передали їх волонтерам, які доправлять їх на фронт.

Тут і солодощі, і сплетені з любов’ю теплі речі, які зігріватимуть бійців у холодні зимові дні, тут і ліки, гігієнічні засоби. З особливою любов’ю читачі бібліотеки виготовили вітальні листівки і янголяток з побажаннями Захисникам. А ще – співробітники виготовили котики-обереги, які понесуть до наших воїнів часточку домашнього затишку і любові.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей вітає всіх захисників України зі світлим святом Різдва.

Нехай різдвяна зірка осяює ваші фронтові будні. Цьогоріч ви далеко. Але ми віримо у вас, ми зичимо наснаги, рішучості, мужності і впевненості. Ви – непереможні. З кожним днем ми стаємо ближчі до перемоги. Ми любимо вас. Нехай 2023-й буде роком щасливих зустрічей! З Різдвом, наші захисники!





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 127 | Додав: estet | Теги: подарунки воїнам, волонтерство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Січень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0