Головна » 2022 » Серпень » 16 » Плетемо Перемогу! Чернігівська обласна бібліотека для дітей у новій волонтерській ініціативі



13:20
Плетемо Перемогу! Чернігівська обласна бібліотека для дітей у новій волонтерській ініціативі
Від початку вторгнення в нашу країну загарбників Чернігівська обласна бібліотека для дітей стала справжнім волонтерським центром.

Перш за все, бібліотека стала тренінговою платформою для заняття з тактичної медицини, яке для працівників бібліотеки і всіх бажаючих був проведений Олександрою Стародуб. Під час тренінгу присутні навчилися визначати стан потерпілого, правильно накладати турнікет, надавати стабільне положення, робити оцінку дихання, робити тампонаду та засвоїли дуже багато корисної інформації.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей також організовала акцію «Разом – ми сила». Співробітники бібліотеки, читачі і всі небайдужі активно відгукнулися на заклик бібліотеки про допомогу постраждалому внаслідок російської агресії мирному населенню Чернігівщини. У бібліотеку принесли речі, необхідні для життя людям, які втратили майже все майно і житло. Допомога вийшла дуже потужною. Тут і одяг, і іграшки, і посуд, і ковдри, і багато інших речей, які так необхідні для життя. Зібрану допомогу бібліотека передала благодійному фонду «Захистимо Україну», який доніс їх до постраждалого населення.

Не зупиняючись, Чернігівська обласна бібліотека для дітей рухається далі у волонтерській справі.

З 15 серпня наша бібліотека разом з Єдиним волонтерським Центром розпочала нову акцію для допомоги бійцям Збройних Сил України «Плетемо Перемогу». Волонтери надали нам матеріал для плетіння маскувальної сітки, рекомендації щодо роботи, і ми починаємо таку важливу справу для наших Захисників.

Слава Україні! Вперед до Перемоги!







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 312 | Додав: estet | Теги: маскувальні сітки, волонтерство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0