Головна » 2024 » Квітень » 2 » Письменники Чернігівщини – дітям



16:18
Письменники Чернігівщини – дітям
Батьківщина починається із щасливого дитинства, з гордості за рідну землю, із закоханості в рідну мову. А ще з любові до читання і книжок – прекрасних книжок, які пишуть наші чудові чернігівські письменники, книжок для дітей і про дітей.

«Письменники Чернігівщини – дітям» - під такою назвою на абонементі відділу обслуговування учнів 5-9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей відкрилася книжкова виставка.

На ній представлені твори письменників рідного краю – славетної Чернігівщини, де живуть ваші батьки, матері, дідусі, бабусі, брати і сестри. І кожен з нас розуміє – немає у світі нічого наймилішого за рідну землю. Де б ми не були, рідна земля, ніби рідна ненька, завжди кликатиме додому.

Багато мандрів для поціновувачів літератури ще попереду, а поки що запрошуємо вас, дорогі читачі, оглянути нову книжкову виставку, щоб обрати собі видання до смаку (тим більше, що вона підійде і для сімейного читання).

Хто ж не може поки що завітати до нас – не засмучуйтесь! З деякими книжками виставки ви можете ознайомитись онлайн – на літературній платформі. А вже потім неодмінно чекаємо на вас у бібліотеці. Адже втриматися від читання гарної книги просто неможливо!

https://padlet.com/biblioteka1938/padlet-st45489k5134xky




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 93 | Додав: estet | Теги: Письменники Чернігівщини, книжкова виставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0