Головна » 2024 » Серпень » 22 » Пишаюся своєю країною !



15:37
Пишаюся своєю країною !
24 серпня - це особливий день для кожного українця. Це день, коли ми з гордістю дивимося на те, що ми здобули за ці роки. Нехай цей день наповнить наші серця гордістю за нашу Батьківщину та надією на мирне та процвітаюче майбутнє! Українці - це народ з незламним духом. Ми пройшли через багато випробувань, але завжди піднімалися з колін. Ми ніколи не здавалися і зараз не здаємося.

Україна славиться своєю багатою культурою, звичаями, традиціями, мовою та музикою.

У Чернігівській обласній бібліотеці для дітей організована книжкова виставка «Пишаюся своєю країною». На ній представлені цікаві та доступні для розуміння дітей книги про історію України, які розкривають важливі історичні моменти та героїв українського народу. Книги, які розповідають про українські звичаї, обряди, свята та традиції, дозволяють дітям відчути дух українського народу. Ця виставка – чудова можливість познайомити дітей з українськими народними казками, легендами та міфами, які передаються з покоління в покоління, спосіб познайомити дітей з красою української мови через вірші,пісні,оповідання.

День Незалежності України - це день, коли ми з гордістю дивимося на нашу Батьківщину. Нехай це свято нагадає нам про важливість свободи, єдності та незламного духу українського народу. Ми маємо бути вдячні нашим героям, які борються за нашу незалежність, та вірити в наше світле майбутнє !




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 54 | Додав: estet | Теги: книжкова виставка, День Незалежності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0