Головна » 2016 » Травень » 27 » Перший випуск Чернігівської бізнес-школи «Мільйон – це просто!»



16:09
Перший випуск Чернігівської бізнес-школи «Мільйон – це просто!»
26 травня 2016 року в читальній залі Чернігівської обласної бібліотеки для дітей відбувся фінал конкурсу бізнес-ідей, у якому учні презентували власні бізнес-проекти, складені під час навчання в школі «Мільйон – це просто!». Проект успішно працював за активної підтримки Управління освіти Чернігівської міської ради та Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації.
До фіналу вийшли 6 учнів: Іванов Анатолій (ЗСШФМП №12) з ідеєю веб-студії «Контакт»; Остроух Єгор (ЗОШ №34) з ідеєю заводу по консервації грибів «Боровичок»; Буй Павло (ЗНЗ №29) з ідеєю центру розвитку дитини «Childhood»; Багдасарова Валерія (ЗОШ №20) з ідеєю плейбек-театру «Ortus»; Алексаха Анна (СЗШФМП №12) з ідеєю створення приватного дитячого садка «Gloria» та Коломієць Ігор (ЗНЗ №29) з ідеєю хостелу «Dream house».
Бізнесові проекти оцінювало високопрофесійне журі, яке очолила голова правління кредитної спілки «Чернігівська» Грінченко Валентина Митрофанівна, а до його складу ввійшли: директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Клюй Тамара Миколаївна, керівник магазину-студії «Макошь» Заїка Юлія, керівник дизайн-студії «Жіночий одяг» Розанова Олена, керівник туристичного агентства «Люкс Тур» Тонконог Світлана.
Бізнесові ідеї десятикласників були всі оригінальними і необхіднимі нашому регіону, тому викликали неабияку суперечку членів журі, але все ж таки вони змогли досягти консенсусу і розподілили місця наступним чином:
І місце – Остроух Єгор (ЗОШ № 34), мріє побудувати завод з консервації грибів «Боровичок»;
ІІ місце – Багдасарова Валерія (ЗОШ № 20) з ідеєю плейбек-театру «Ortus»;
ІІІ місце - Коломієць Ігор (ЗНЗ №29) з ідеєю хостелу «Dream house».
Всі фіналісти були нагороджені медалями і грамотами, сувенірами та подарунками.
Сподіваємось, що участь у цьому проекті стане стартом для успіху у подальшому житті наших бізнес-юніорів.





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Бізнес-Школа | Переглядів: 1448 | Додав: estet | Теги: бізнес-школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0