Головна » 2018 » Вересень » 20 » Перший раз перший клас в бібліотеці



12:28
Перший раз перший клас в бібліотеці
Початок нового навчального року для першачків – це не лише знайомство зі школою, з новими друзями, а й знайомство з книгою. А де для чернігівських школярів їх найбільше? Звісно, в обласній бібліотеці для дітей.
«Книжки дітям дуже подобаються, а відвідини бібліотеки для них - ніби вихід в якийсь інший світ», - каже вчителька Чернігівської школи №7 Світлана Гречихіна, яка привела своїх вихованців на екскурсію в обласну дитячу книгозбірню. Такі екскурсії з початком навчального року регулярні. Мета педагогів – заохочувати дітей до читання змалечку. Першокласники в більшості читати ще не вміють (хоча в класі, який веде пані Світлана, є діти, які вже читають, більш того, вони вже є читачами нашої бібліотеки!). Тож для книголюбів-новачків бібліотекарі не лише готують знайомство з найяскравішими виданнями, які дітям аж кортить взяти в руки, а й показують лялькові вистави – такі як «Ніколи не хвались».
Перші відвідини бібліотеки – одна з найяскравіших подій в житті школяра. І вчителі, і бібліотекарі, і батьки впевнені, що після таких екскурсій дитина, для якої книга поки-що – лише кольорові картинки, обов’язково захоче навчитися читати. А після цього – стати постійним читачем, наприклад, обласної бібліотеки для дітей, де на неї вже з радістю чекають.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1052 | Додав: estet | Теги: екскурсії до бібліотеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet