Головна » 2014 » Листопад » 7 » Перше знайомство малечі з бібліотекою



10:44
Перше знайомство малечі з бібліотекою
Донедавна у багатьох людей атмосфера бібліотеки асоціювалось зі словом «тиша». Проте, сучасна бібліотека, особливо дитяча, суттєво вирізняється з-поміж інших. Тут і яскраві й цікаві видання, привітне і доброзичливе ставлення, а також особливо оформлені приміщення, що повняться дитячим гомоном.
Знову дзвінки дитячі голоси лунали і в нашій бібліотеці. Дошкільнят 4-ї, 5-ї, 9-ї та 11-ї груп ДНЗ № 39 привітала завідуюча відділом обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів Тетяна Тянутова з першою зустріччю у бібліотеці.
Розпочалась екскурсія з абонементу відділу, де для юних читачів є книги на будь-який смак. В Бібліо-кафе «Книжкова смакота» (на базі читального залу) діти дізналися про те, що книжки можна не тільки читати. З ними можна гратися (книжки-іграшки), вони вміють рухатися (книги з рухомими малюнками), а деякі навіть вміють розмовляти і співати (книги зі звуковими ефектами). Дітлахи із задоволенням переглянули рекламний ролик бібліо-кафе. Бібліотечний Кіт Кекс запропонував свої фірмові страви: книжку-подушку та сучасні видання у 3D-форматі.
Після знайомства з такими дивовижними книгами малятам обов’язково хочеться якнайшвидше навчитися читати. Тому ляльковий театр «Пізнайко» показав виставу «Як звірята вчилися читати». Прощаючись, діти й вихователі дякували бібліотекарям і запевняли, що радо відвідуватимуть нашу бібліотеку.






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1396 | Додав: estet | Теги: бібліотека ім.М.Островського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet