Головна » 2014 » Серпень » 15 » «Павло Загребельний – знайомий і загадковий»



15:25
«Павло Загребельний – знайомий і загадковий»
Його називають Нестором-літописцем з ХХ століття, адже романи Павла Загребельного (а їх є понад 20) – це своєрідний літопис багатостраждальної української історії від сивої давнини Київської Русі до першого десятиліття незалежності. Твори написані на історичному матеріалі, але всі вони про сучасність. Сьогодні не всі знають про те, що за радянських часів історичні твори П. Загребельного суворо заборонялись.
Наша бібліотека запрошує читачів познайомитися з експрес-виставкою «Павло Загребельний – знайомий і загадковий», відкритою до 90-річчя від дня народження письменника.
Юні читачі зможуть поринути в створені письменником дивовижні світи: Київської Русі, Османської імперії, України епохи Богдана Хмельницького. Найбільш допитливим сучасним читачам ми пропонуємо не тільки почитати улюблені відомі твори письменника, а й подивитися в Інтернеті репродукції картин на історичні теми, портрети історичних осіб, фотографії пам’яток архітектури та історичних місць, описаних у його творах.
Фонди бібліотеки та наш Інтернет-центр допоможуть зробити можливості читачів необмеженими!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1136 | Додав: estet | Теги: П.Загребельний, бібліотека ім.М.Островського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0