Головна » 2024 » Жовтень » 2 » Патріотична гра до Дня захисників і захисниць України



15:51
Патріотична гра до Дня захисників і захисниць України
В той час коли ЗСУ виборюють свободу та незалежність України на полі бою, Чернігівська обласна бібліотека для дітей всіляко підтримує громаду, організовуючи для своїх користувачів патріотичні заходи.

Саме захисникам і захисницям України ми присвятили патріотичну командну гру «Від козаків до захисників», на яку до відділу обслуговування учнів 5 - 9 класів завітали діти Чернігівського ліцею №22.

Учасники гри вгадували українські символи, дізналися багато цікавих фактів з життя та побуту козаків, згадали видатних гетьманів та сучасних героїв, серед яких Герой України Генерал Віктор Дмитрович Ніколюк, який під час оборони Чернігова у 2022 році був командувачем оперативного командування «Північ» та особисто ходив у розвідку і брав участь у боях.

А ще діти розшифровували секретний текст за допомогою таємних знаків, а в бліц-турнірі «Про ЗСУ – найкращими словами» писали, які наші захисники і захисниці розумні, мужні, талановиті, безстрашні, кмітливі…

Дякуємо захисникам і захисницям України за кожен прожитий день! Єднаємося заради Перемоги!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 26 | Додав: estet | Теги: нові читачі, екскурсія до бібліотеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0