Головна » 2018 » Червень » 19 » «Паперова пластика» в літній альтанці



12:21
«Паперова пластика» в літній альтанці
Якщо хтось думає, що зробити журавлика з простого листа паперу так просто – хай спробує. Насправді це дуже непросто. Орігамі - це мистецтво! Маленька Діана Артюшенко вивчала його два роки. Побачила урок в Інтернеті – і захопилася. Каже, цікаво! Тепер в неї ціла виставка власних робіт.
І попри свою майстерність, Діана разом з друзями сьогодні прийшла на майстер-клас «Паперова пластика» в літню читацьку альтанку обласної бібліотеки для дітей. Вже кілька років у бібліотеці працює своєрідна школа, в якій читачі знайомляться з азами орігамі. Завідуюча відділом мистецтв Олена Ташлик каже, дітям подобається робити щось своїми руками, подобається творити. І тим цікавіше це робити в компанії друзів – як от сьогодні в альтанці.
Музика – це теж творення. У читацькій альтанці юні відвідувачі бібліотеки сьогодні мали змогу взяти участь і у вікторині «Цікаві історії про музичні інструменти». Дізнатися більше про те, як взагалі виникла музика, як з’являлися на світ музичні інструменти, скласти пазли з їх зображенням – і в підсумку отримати солодкий приз!
Читачі обласної бібліотеки для дітей до таких творчих змагань готові, адже тут вони завжди можуть знайти потрібну літературу про всі напрямки мистецтва. Частина мистецтвознавчих книг і журналів була представлена сьогодні в альтанці в експозиції «Цікавенькі були!»
Нагадаємо, літня читацька альтанка працює на ганку обласної бібліотеки для дітей по вівторках з 10 до 12 години. Щотижня тут цікаво і весело!






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1309 | Додав: estet | Теги: літня альтанка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet