Головна » 2020 » Червень » 16 » «Однокласник» – класний журнал для підлітків



16:01
«Однокласник» – класний журнал для підлітків
Однокласник – це не лише сусід по парті! Це передусім цікавий сучасний журнал для підлітків. Тут учень середніх і старших класів школи знайде все, що його цікавить.

Інтерв’ю з зірками шоу-бізнесу, молодіжні новини, статті на різноманітні теми (кохання, стосунки з однолітками та старшими, навчання, хобі, спорт), психологічні тести, анекдоти, конкурси (з призами!), оповідання й повісті, гороскопи, кросворди, пронизливі дописи читачів, анотації на свіженьке в кінопрокаті…

«ОК» друкує рецепти смачних страв, посібники з гри на гітарі, в’язання, догляду за домашніми рослинами й тваринами. Тож і хлопець, і дівчина знайде у журналі інформацію корисну для себе.

І неодмінно – постер із фотопортретом улюбленої знаменитості музичної та кіно-індустрії, який можна акуратно вийняти й повісити на стіну.

«Однокласник» – це україномовний повноколірний глянцевий журнал для розумних підлітків, це клуб, що об’єднує тих, хто любить читати й хоче писати. Журнал максимально відкритий до спілкування. Майбутні журналісти та фотографи можуть поділитися своїми думками та враженнями, взявши участь у щорічному конкурсі «Твій погляд», де щорічно визначають переможців і дарують призи.

З художніми творами юних поетів та письменників читачів знайомить літстудія «Росинка». А рубрики «Лист» та «Посиденьки» пропонують замислитися над питаннями та проблемами, що турбують молодь. Свої міркування про школу і її недосконалості можна надсилати в рубрику «Шкільна реформа» - редакція потурбується про те, щоб думки школярів було почуто.

«Однокласник» виходить на 36 сторінках, 8 із яких складає окремий «Літературний додаток». Являючись одним із найстарших періодичних молодіжних видань України, журнал завжди мав потужну літературну частину – тут свого часу друкувалися письменники А. Головко, П. Панч, П. Тичина, В. Сосюра, Н. Рильський, Н. Забіла, О. Бєляєв та ін.
Видання й досі тримає високу планку, регулярно публікуючи прозові й поетичні твори сучасних письменників – Сергія Оксеника, Володимира Арєнєва, Оксани Лущевської, Юлії Стахівської, Олександра Стукала, Ольги Купріян, Оксани Щур та інших.

На окрему увагу заслуговує рубрика «Модна читанка», звідки підлітки можуть дізнатися про цікаві сучасні книжки українських та іноземних авторів.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей постійно передплачує цей журнал для своїх читачів!

Дізнавайтесь ще:

Цікаве інтерв`ю з колишнім головним редактором журналу для підлітків «Однокласник» Сергієм Іванюком
https://gurt.org.ua/interviews/21643/

Як потрапити на сторінки журналу "Однокласник"? – Розповідає головний редактор журналу Наталія Степанчук у відео:




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 554 | Додав: estet | Теги: журнал Однокласник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0