Головна » 2016 » Вересень » 22 » Обласний конкурс сільських бібліотекарів «Діти не можуть чекати - 2016»



16:34
Обласний конкурс сільських бібліотекарів «Діти не можуть чекати - 2016»
22 вересня 2016 року в нашій бібліотеці відбувся фінал обласного конкурсу сільських бібліотекарів «Діти не можуть чекати» . Як і завжди його організатори - Чернігівська обласна бібліотека для дітей, обласна організація профспілки працівників культури за активної підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації.
Основні завдання конкурсу – підняти престиж професії сільського бібліотекаря, виявити і розповсюдити інноваційний досвід роботи сільських бібліотекарів, привернути увагу громадськості до розвитку бібліотечної справи.
Конкурс проводився в ІІ тури: І тур – заочний, відбірковий – в ньому взяли участь 13 кращих сільських бібліотекарів Чернігівщини. Завдання було досить складним та інноваційним: підготувати буктрейлер за відомими творами для дітей українських авторів.
Буктрейлери вийшли досить цікавими з непоганим музичним оформленням. Було складно обрати фіналістів, але журі прискіпливо і детально аналізувало кожну роботу, до фіналу було обрано 7 кращих буктрейлерів, які набрали найбільшу кількість балів (Блистівська бібліотека – філія Менської ЦБС, Івашківська бібліотека – філія Городнянської ЦБС, Знам’янська бібліотека – філія Прилуцької ЦБС, Кобижчанська бібліотека – філія Бобровицької ЦБС, Галайбинська бібліотека – філія Борзнянської ЦБС, Журавська бібліотека – філія Варвинської ЦБС, Степанівська бібліотека- філія Борзнянської ЦБС).
В програмі фіналу змагалися переможці І туру в цікавих конкурсах: діловий автограф (резюме, презентація бібліотеки), презентація буктрейлерів , портфоліо сучасного бібліотекаря (знання термінів сучасної бібліотечної інноватики), конкурс з комунікативної культури бібліотекаря (вирішення проблемних ситуацій в бібліотеці), Інтернет-квест «Роде наш красний…» (видатні люди Чернігівщини на сайті Чернігівської обласної бібліотеки для дітей). Всі фіналісти гідно підготувалися до професійного конкурсу і змогли достойно брати участь в усіх запропонованих змаганнях.
Переможцями конкурсу стали:
I місце – Потапенко Наталія, Івашківська сільська бібліотека-філія Городнянської ЦБС.
II місце – Радченко Наталія, Журавська сільська бібліотека-філія Варвинської ЦБС.
III місце - Стрижак Валентина, Галайбинська сільська бібліотека-філія Борзнянської ЦБС.
Номінацією «За креативність» була відзначена – Сироїд Ірина, Блистівська сільська бібліотека-філія Менської ЦБС;
«За відданість справі» - Богдан Любов, Степанівська сільська бібліотека-філія Борзнянської ЦБС;
«За інноватику» - Шостка Тетяна, Кобижчанська сільська бібліотека-філія Бобровицької ЦБС;
«За комунікабельність» - Похилько Алла, Знам’янська сільська бібліотека-філія Прилуцької ЦБС .
Всі фіналісти були також відзначені грамотами, подарунками від обласної організації профспілки працівників культури, Департаменту культури і туризму, національностей та релігій, фіналісти-члени УБА – книгами від обласного відділення УБА.
Хіт-парад кращих буктрейлерів , надісланих на конкурс, дивіться на сайті нашої бібліотеки у розділі Відео, а кращі презентації бібліотек публікуватимуться в фаховому електронному журналі «Бібліотека у форматі Д*».
Організатори конкурсу і журі щиро дякують всім сільським бібліотекарям, які взяли участь у конкурсі на достойному рівні за наполегливість, за фаховість та креативність і бажають подальших творчих успіхів.













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1296 | Додав: estet | Теги: сільські бібліотекарі, Конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0