Головна » 2017 » Квітень » 19 » Обласне свято-конкурс «Діти, що читають – майбутнє України»



16:14
Обласне свято-конкурс «Діти, що читають – майбутнє України»
Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія – 2017» втринадцяте проводиться в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей.
25 фіналістів двох етапів конкурсу з усієї Чернігівщини зібралися на обласному святі-конкурсі «Діти, що читають – майбутнє України», де виборювали перемогу – звання кращого читача Чернігівщини.
Програмою передбачалися конкурс знавців світової та української літератури, контрольна з української «Голос батьків з усіх віків», конкурс рейтингів щоденників читання.
Всі фіналісти непогано впорались з завданнями, проте конкурс є конкурс. Журі визначило двох переможців: Панченко Ольгу (6 клас, м. Мена), Малько Наталію (7 клас, с. Товкачівка Прилуцького району).
Саме ці дівчатка стали кращими читачами Чернігівщини і представлятимуть на дитячому фестивалі у Львові нашу область. Вони спілкуватимуться з однолітками з усієї України, зустрінуться з відомими письменниками, музикантами, спортсменами, візьмуть участь в екскурсіях містом.
Всі учасники свята-конкурсу були нагороджені грамотами та призами. Переможених тут немає, адже конкурс свідчить, що в Україні багато талановитих, розумних дітей. Саме вони є майбутнім України!










QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: "Найкращий читач року" | Переглядів: 1623 | Додав: estet | Теги: Конкурс, Найкращий читач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0