Головна » 2023 » Серпень » 2 » Обережним будь завжди! Літня читацька альтанка



11:54
Обережним будь завжди! Літня читацька альтанка
Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літо, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з пізнавальною книгою, знайомства та спілкування з іншими дітьми, а ще поповнюють багаж необхідних знань, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності.

Сьогодні зустріч з малечею на літній читацькій альтанці проходила під гаслом «Обережним будь завжди!». Ще раз нагадали дітям про небезпеки, які можуть на них чатувати влітку.

Попри те, що активні бойові дії у нашому регіоні вже закінчились – це не означає, що загроза минула. На нашій землі після російських окупантів залишилася велика кількість мін, боєприпасів, що не розірвалися та інших вибухонебезпечних предметів, які становлять загрозу для всіх. Розібратися із цією загрозою нам допомогла настільна гра «Загадки на тему Мінної безпеки».

Граючись у «Безпечно – небезпечно» діти навчились відрізняти небезпечні життєві ситуації від безпечних, закріпили знання правил безпечної поведінки вдома, на воді та на дорозі.

Розвивати увагу, мислення, пам'ять допомогла гра «Правильно – неправильно».

Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим – основна мета працівників Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 124 | Додав: estet | Теги: літня читацька альтанка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0